CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday

teacher-to-be


Assalamualaikum Loves :)

Alhamdulillah . Ramadhan kali ni sangat bermakna dalam hidup saya.
After bertungkus lumus melawan perasaan , melawan encik UPU yang menganiaya-kan diri saya , rupa-rupa nya ANUGERAH yang indah sedang menanti saya.

ni hadiah yang Allah s.w.t anugerahkan kepada saya


teacher - to - be ??

MasyaAllah ! Berita yang tidak disangka - sangka saya terima dengan tangan yang terbuka seluas stadium negara :)

Tika jari jemari ligat menari atas keyboard ni , saya teringat sesuatu.

" Allah anugerahkan kita mendung hari ini jangan lah kita mengeluh . Mungkin pelangi yang indah menanti kita kemudian hari "

Terima kasih Ya Allah .
Doakan saya menjadi guru BI yang berdedikasi.

13 comments:

FatinKADIR said...

thniah yea drlink....smga jdi guru tbaik

AMIRA said...

fatin. tq tin. mu pom smoga jd misi hok trbaik. jgn bekeng2 ngn pesakit. haha

۩PuteRi Pink۩ said...

perghhh..cg 2..mlep la neh..hehe..thniah for the good news ni.. ;-)

SUMI ^_________^ said...

proud wif tc-to-be ^__^

N A N I said...

alhamdulillah:)

tahniah amira..
jadi cikgu bi tu.. hbt2..
akn dtg boleh hntr ank bljr bi dgn amira.. hehe :p

good luck taw.. best jd ckg bi ni..
dulu nani pun nak jd cikgu bi.*eh,byk btl cita2 nani haha*

tp tak ada rezeki.. :)

semoga berjaya teacher! ;)

fahmie firas said...

Best entry nie
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Fad said...

hai!!!cikgu fad dtg sini..weeewit..cantiknya dia..hehe..dari segmen freaky..follow sini..jom la kenal2..:)

wah..dah boleh join kelab kami cikgu blogger la ni..hehe

AMIRA said...

nik : tq nik . mu pom jadilah nurse yg berdedikasi jgk. hehe


sumi : proud to have SAHABAT like you syg . gud luck there. USMian. haha :)


nani : tq nani.boleh jek nk hntar anak tusyen tp byr up sket la. mama die kan keje best. hehe :)

fahmi firas : salam knl . nt sy skodeng blog awak eh. well nice knowing you :)


cikgu fad : wahhh. boleh join group korang yea. bestnya. haha cgu fad, slmt berkenalan. nt sy merangkak ke blog cgu fad yea :)

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

terjah sini dari segmen firdaus life. saya group 1.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Bui Junaidi said...

tahniah2..

AMIRA said...

NasZ : ok tq. sy akan jenguk2 blog awk jgk :)


Bui : thx dear :)

Maji_Rashid said...

ha3...congrate la...meme ado dale genetik doh nie..hi3..tertubek info hok bdop bio blajo la pulok.........

AMIRA said...

maji : ticer ni pom pehe jgk bhse bio. dont play-play ! haha