CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday

teacher-to-be


Assalamualaikum Loves :)

Alhamdulillah . Ramadhan kali ni sangat bermakna dalam hidup saya.
After bertungkus lumus melawan perasaan , melawan encik UPU yang menganiaya-kan diri saya , rupa-rupa nya ANUGERAH yang indah sedang menanti saya.

ni hadiah yang Allah s.w.t anugerahkan kepada saya


teacher - to - be ??

MasyaAllah ! Berita yang tidak disangka - sangka saya terima dengan tangan yang terbuka seluas stadium negara :)

Tika jari jemari ligat menari atas keyboard ni , saya teringat sesuatu.

" Allah anugerahkan kita mendung hari ini jangan lah kita mengeluh . Mungkin pelangi yang indah menanti kita kemudian hari "

Terima kasih Ya Allah .
Doakan saya menjadi guru BI yang berdedikasi.

13 comments:

FatinKADIR said...

thniah yea drlink....smga jdi guru tbaik

AMIRA said...

fatin. tq tin. mu pom smoga jd misi hok trbaik. jgn bekeng2 ngn pesakit. haha

Anonymous said...

perghhh..cg 2..mlep la neh..hehe..thniah for the good news ni.. ;-)

SUMI ^_________^ said...

proud wif tc-to-be ^__^

Anonymous said...

alhamdulillah:)

tahniah amira..
jadi cikgu bi tu.. hbt2..
akn dtg boleh hntr ank bljr bi dgn amira.. hehe :p

good luck taw.. best jd ckg bi ni..
dulu nani pun nak jd cikgu bi.*eh,byk btl cita2 nani haha*

tp tak ada rezeki.. :)

semoga berjaya teacher! ;)

fahmie firas said...

Best entry nie
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Fad said...

hai!!!cikgu fad dtg sini..weeewit..cantiknya dia..hehe..dari segmen freaky..follow sini..jom la kenal2..:)

wah..dah boleh join kelab kami cikgu blogger la ni..hehe

AMIRA said...

nik : tq nik . mu pom jadilah nurse yg berdedikasi jgk. hehe


sumi : proud to have SAHABAT like you syg . gud luck there. USMian. haha :)


nani : tq nani.boleh jek nk hntar anak tusyen tp byr up sket la. mama die kan keje best. hehe :)

fahmi firas : salam knl . nt sy skodeng blog awak eh. well nice knowing you :)


cikgu fad : wahhh. boleh join group korang yea. bestnya. haha cgu fad, slmt berkenalan. nt sy merangkak ke blog cgu fad yea :)

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

terjah sini dari segmen firdaus life. saya group 1.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Bui Junaidi said...

tahniah2..

AMIRA said...

NasZ : ok tq. sy akan jenguk2 blog awk jgk :)


Bui : thx dear :)

Anonymous said...

ha3...congrate la...meme ado dale genetik doh nie..hi3..tertubek info hok bdop bio blajo la pulok.........

AMIRA said...

maji : ticer ni pom pehe jgk bhse bio. dont play-play ! haha