CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday

Ben Ashaari Tanya Berani Ke Kritik Blog Aku ?

Assalamualaikum , Ola Loves :)



kali ni saya meng-join segmen dari MR. BEN ASHAARI . kritik meng-kritik belog. honestly , saya dah lame start berblogging ni tapiiiii. heeee tak sangat lah aktif. dulu sibuk memanjang since saya ini budak matrix so jadual sangat-sangatlah padat. nk update belog rase macam malas laa. skrg ni mahu kembali aktf. sebarang kritikan yang membina amatamat saya perlukan untuk menjadi blogger macam MR. BEN ASHAARI ni.

sapesape yang mahu di kritik juga, jom lah klik sini.

sekian , terima kasih :)

7 comments:

Goblogz said...

wow warna warni blog ko..cantik
cuma blog archive tu buat skrol baru cantik

dah folo n sila kritik blog aku
http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

AMIRA said...

terima kasih. akan saya perbaiki :)

aquatwins932 said...

hi.. ty sebab sudi komen blog saya :D sory la kalu time awak visit tu blog saya agak messy.. saya renovate blog semalam == saya suka la blog ni sebab background dia cam buku nota n i like books :D k saja.. no need for change.. hepi blogging ^^

AMIRA said...

terima kasih aquatwins932 :)

MissViVio said...

blog yg comel! seolah2 kanak2 keriangan. :D

nadia fatihah said...

blog yg cute dan kemas. overall ok, cuma wat la scroll box kt blog archive tu. panjang bjela doh. haha.

jom la kritik blog sy jugak, walaupun sy xjoin segmen ni. HAHAHAHA :P

AMIRA said...

MissViVio : hehe. memang riang ria. btw , thx :)



noya : ajarlah. hehhee. sy budak baru blajar :) hahaha